Om os

Vores historie

Inklusionsteamet er en socialpædagogisk virksomhed, der har eksisteret siden 2020. Inklusionsteamet udspringer fra et forsorgshjem, hvor der blev observeret at der er nogle personer, som har behov for støtten som tilbydes på forsorgshjem og botilbud, men det at der er andre kan virke forstyrrende. Samtidig har disse personer et behov for et helhedsorienteret tilbud, uden forstyrrelser fra de øvrige omgivelser. Disse mennesker har behov for at kunne skabe sine egne rammer, som præcist er muligt i egen bolig.

Vi har helt fra start haft en recovery-orienteret tilgang, og anser det enkelte individ som ekspert i eget liv. Derfor tages alt vores støtte med udgangspunkt i individets egne ønsker. Vi er ikke et socialt tilbud, hvor individet skal passe ind. Tværtimod er vi mestre i at tilpasse det enkelte individ, og vi er lynhurtige til at tilpasse os.

Inklusionsteamet har en vision om at være Danmarks førende socialfaglige virksomhed. Vi vil rådgive og byde ind på de opgaver, hvor vi mener at vi kan skabe positive resultater. Vores mål er at ingen står alene uden bolig, og den rigtige hjælp.

Det bedste resultat skabes gennem et tæt samarbejde mellem os, kommunen og borgeren. Alle borgere hos Inklusionsteamet får en individuel løsning, der tager udgangspunkt i den enkeltes unikke behov og forudsætninger.

Hver dag vi går på arbejde er for at skabe positive forandringer og øget trivsel hos den enkelte borger, samtidig med at vi bidrager til et inkluderende samfund.