Barnets Lov §32, stk. 1, nr. 5.

Familiebehandling

Inklusionsteamet tilbyder en familiebehandling der imødekommer både familiens og kommunens specifikke behov og ønsker. Vi er dedikerede til at støtte familier døgnet rundt, så vi altid er tilgængelige.

Vi tilbyder Familiebehandling i henhold til Barnets Lov § 32, stk. 1, nr.5. Vores behandlinger retter sig mod børn og unge i alderen 6-17 år, der oplever udfordringer med trivsel og/eller adfærd.

Vi anvender en helhedsorienteret tilgang, der omfatter det kognitive, emotionelle og sociale aspekt af familiens trivsel. Vores familiebehandling tilpasses den enkelte familie og udføres af erfarne fagfolk, herunder socialrådgivere, pædagoger og psykologer m.fl., som har erfaring med lignende dynamikker.

Inklusionsteamet prioriterer samarbejdet med familier og kommunen for at sikre, at behandlingen er målrettet og effektiv. Vi inddrager familiens ønsker og mål i planlægningen af indsatsen.

Vi dokumenterer alt, og er åbne for at foreslå alternative indsatser, hvis det er nødvendigt. Vi udarbejder udførlige rapporter, til videre brug.

Lad os samarbejde!

Ring, skriv eller udfyld kontaktformularen hvis vi skal starte et samarbejde

Døgnåbent telefon